Geef je huid een kans en een ander!

Geef je huid een kans en een ander!

Als schoonheidsspecialist zorg ik er voor dat mensen een kans krijgen om met goede producten en behandelingen in aanraking te komen en de huid en zichzelf goed te verzorgen.

Die kans gaat natuurlijk verder, want het doel is dat de huid verbetert. Is dit het geval, dan geeft mij dit een ongelofelijke kick. Veel klanten hebben dit al ervaren.

Zo ook een klant met extreme eczeem. “Tamara” zei ze “ ik wil die smeersels van de dokter niet meer. Ik wil dat mijn huid mooi en zacht wordt zonder jeuk”. Prima! Dan gaan we aan de slag. Precies uitgelegd wat er allemaal nodig is aan producten en wat er gaat gebeuren met de huid zodra we stoppen met de crèmes en starten met de aromatherapie. Welke stappen er volgen en wat de gevolgen zijn, maar vooral ook de resultaten. Samen zijn we het aan gegaan. Vol bewondering heeft de klant doorgezet. Door een lastige periode heen gegaan. Maar nu na 3 maanden zijn we op een punt dat we kunnen zeggen: Ja, dit is wat we beide willen. Gladde gezichtshuid, jeuk weg. Maar bovenal een huid, die zichzelf weer weet te herstellen en steeds sterker wordt.

Als de klant zichzelf niet serieus had genomen en zichzelf deze kans niet had gegund, was ze nooit zover gekomen. Grenzeloos vertrouwen in zichzelf, dat ze het vol kon houden. Natuurlijk ook met steun en support van mij.

Ik vind haar geweldig! En dapper dat ze deze kans gepakt heeft.

En ik moet eerlijk bekennen: ik vind het waanzinnig, dat ik haar heb kunnen helpen met dit resultaat.

Het gevoel dat je er voor iemand kan zijn. En haar wens kan dienen. En waardevol kan zijn.

Dit is zo’n fijn gevoel, dat ik dit graag verder wil uitdragen. Want dit positieve gevoel raakt ons allemaal. Bijdragen aan het collectief.

Ik wil meer mensen helpen door mijn bijdrage te leveren. En eigenlijk zijn het kleine mensjes. Ik heb een stichting gevonden, die baby’s in Nederland helpt met een goede start. Er zijn nu eenmaal nog gezinnen, waar het financieel nog niet zo goed gaat, dat zelfs de eerste baby benodigdheden er niet zijn. Ik spreek dan ook uit ervaring toen ik 12 jaar geleden mijn oudste kreeg.

Daarom doneer ik van elke hydraterende behandeling € 3,- om te helpen en zo  help jij eigenlijk ook mee.

Hoe mooi is dat?

Meer lezen over de stichting “babyspullen”? klik hier

Wil je meer weten over de behandelingen? klik hier

Bonus! Onder aan de blog 5 tips om jezelf kansen te geven.

Hele fijne tijd!

Tamara van Gessel ♥

 

5 Tips om jezelf een kans te geven

1. Verantwoordelijkheid.

Stop met alles buiten jezelf te zoeken. Alleen jij kunt jezelf gelukkig maken en de kans geven dat te bereiken wat je wilt. Kleine of grote doelen. Een bedrijf opzetten of de tuin opruimen. Geen excuses zoeken, maar gewoon gaan beginnen.

2. Kleine stapjes.

Jezelf de kans van slagen te geven, begint klein. Pak een klein stukje tuin per keer aan of zoek op internet een pagina over het starten van een bedrijf. Kleine stapjes daar gaat het om.

3. Blijf de baas over je gedachten.

Wil je jezelf een kans geven, blijf dan geloven in de gedachten dat je het kan. Zoek voorbeelden van eerdere kansen, die je aangepakt hebt en gelukt zijn. Als je dat weer weet te herinneren en het succesgevoel weer hebt, waarom zou je nieuwe plan dan niet lukken? Hou je vast aan dat wat je al eens bereikt hebt.

4. Vier je victorie.

Is iets je gelukt door de kans te pakken en uit te werken? Bedank jezelf er dan uitbundig voor. Wat fantastisch dat je jezelf serieus hebt genomen. Dat je dit dus gewoon kan. De juiste mensen gezocht of het juiste gereedschap aangeschaft.

5. Kers op de taart.

Geef jezelf de kans om je goed te verzorgen. Goede voeding, juiste huidverzorging, op tijd ontspanning en snuif die frisse lucht op. Wat heerlijk om jezelf kansen te geven! Straal en wordt blij ! Meer weten over je huid een kans geven, kijk dan hier

2 antwoorden op “Geef je huid een kans en een ander!”

  1. Goede tips, dank je! Ik ben ooit eens begonnen om mijn ‘successen’ [hoe klein ook] in mijn smartphone te noteren. Als het dan eens minder gaat, open ik het documenten en het geeft altijd een boost. Telkens weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *