Your Business Your Energie

Als Intuitive vrouw onderneem je echt anders. Keiharde marketing en sales is niet aan jou besteed, maar je wilt wel resultaat met je business.

In mijn andere business als holistisch huidcoach kwam ik opvallend veel zelfstandige vrouwen met een eigen business tegen. Als snel merkte ik dat de manier van intuitive vouwen echt anders is. Uiteraard ook vanuit mijn eigen ervaringen.

Hier onder een aantal van mijn diensten die je helpen om nog meer van uit jouw intuïtie je zaak op te bouwen waar jij te vrede mee bent. Dus niet de norm van de massa maar waar jij je helemaal goed bij voelt en waar jij zelf de waarde van succes bepaald

Business-coach reading

Met een business-coach reading maak ik contact met je energie.
Op deze manier lees ik de energie van jou gekoppeld aan je business.

Waar stroomt je energie goed en is dat voelbaar in je business en waar is het minder en ervaar je dat ook in je business. Maar vooral de vraag wat heb je nodig om helemaal aan te gaan voor je business zodat je oude patronen, gedachten en overtuigingen aan de kant kan zetten en vol voor jouw wensen en verlangens kan gaan.

Voor meer informatie, boeken en plannen klik op de knop

Kort traject Your Business Your Energie

Tijdens de Gratis Light-up Your Spiritual Business kan je gebruik maken van dit korte traject van 3x. Hierbij geef ik je verdieping aan de thema’s die voorbij komen tijdens deze 8 daagse mail en de healing. De Light-up zet zoveel in werking dat het fijn is dat ik met je mee kijk en je de verdieping aan kan reiken.

Dit korte traject is ook heel fijn als je op een snelle manier je mindset, overtuigingen of gedachten wilt omzetten naar groei! voor jezelf en je business.

Eén antwoord op “Your Business Your Energie”

Reacties zijn gesloten.