06-18278435 tamara@tamaravangessel.nl

Als puber stond ik bij de drogist voor de meters schappen met kleurige potjes en flesjes. Ik wilde mijn huid gaan verzorgen. Voor de ene pukkel en mee-eter. Maar mijn hemel wat moest ik kiezen? Producten voor de vette en gecombineerde huid dan maar. geen succes! mijn huid droogde enorm uit. volgende potje dan maar. nu maar op advies van de drogist medewerker. Die kon, door mijn dikke laag make-up precies zien welke huidtype ik had (!?) Potje x was goed zei ze. Weer geen succes.

mijn vader maakte vroeger huidmiddeltjes voor mij en mijn moeder. Pure en natuurlijke producten op basis van olie. ik ging op onderzoek uit. wat maakte mijn vader? wat ging er in? wat zou ik nodig hebben. veel lezen in boeken van de bied want internet was er nog niet. Aan de slag met een boekje zelf cosmetica maken. En daar is de kiem gelegd.

Na het voortgezet onderwijs was het vervolg het laboratorium onderwijs. mengen en formules vond ik razend interessant. door naar de opleiding voor schoonheidsspecialist. na mijn opleiding gaan werken als regulier schoonheidsspecialist. maar kwam er al snel achter dat ik me verantwoordelijk voelde voor de huid. ze moest gezond blijven en dan vond ik niet in elk product terug. zo natuurlijk mogelijk vond ik belangrijk. De huid is nou verbonden met wie we zijn dus kon ik de huid niet al een paar millimeter project zien maar als een deel van het geheel.

Uit deze interesse, ingrediƫnten , zelf cosmetica maken en weten wat ik op mijn huid smeer heb ik mijn praktijk opgericht. Een gezonde huid begint met goede natuurlijke producten. en blijft alleen maar gezond van natuurlijke producten. Daar komt ook bij dat de invloed van binnen uit zeer belangrijk is zoals voeding. Maar ook hoe je figuurlijk in je vel zit. Aanvullend een coachopleiding gedaan om je nog beter te begeleiden. Je een stap verder te helpen in je processen.

Waar kan ik je mee helpen?

Mijn Missie dat ben jij!

Ik heb mezelf ten doel gesteld mensen lekker in hun vel te laten zitten.

Dit is een van de basisbehoeften van de mens. Juist een gezonde en goedverzorgde huid is daarbij belangrijk. Het is je visite kaartje en geeft je zelfvertrouwen.

Mijn doel is dus je huid optimaal te verzorgen en te verbeteren.

Ik heb al heel veel ervaring met diverse huidtypes (ik ben ruim 20 jaar schoonheidsspecialist)

Het aller boeiendste vind ik het uitstellen van de veroudering van de huid, mooi verouderen. Op een geheel natuurlijke manier, Daarom kan je bij mij terecht voor behandelingen die helemaal manueel zijn. Juist op die manier de huidfuncties te stimuleren.

De huidfuncties door middel van de natural facelift massage en natuurlijke biologische huidverzorgingsproducten te blijven stimuleren.

Op een gezonde manier zonder apparatuur.

Verouderen en rimpels hou je natuurlijk niet tegen. Maar het is niet nodig vroegtijdig rimpeltjes te krijgen die eigenlijk niet nodig zijn en met goede producten onderhouden kunnen worden